BuroDMG
info@burodmg.nl
Amsterdam, Keijenborg
+31 (0)6 24 21 46 46
@BuroDMG
Online Expertise Extraordinaire
afbeelding van het project: Infoplaza - Een wereld in beweging

Infoplaza - Een wereld in beweging

Voor Infoplaza heeft BuroDMG een fraaie Wordpress-site ontwikkeld om adverteerders, zakelijke klanten en consumenten te informeren: Infoplaza biedt namelijk een skala aan diensten & producten aan, voor onder andere 'bouw, rail, agro, media, ...', maar ook consumentensites en apps. 

www.infoplaza.nl

Tags: Design Wordpress

afbeelding van het project: Responsive website voor BetBaas.com

Responsive website voor BetBaas.com

Gokken op sportwedstrijden. Je hebt er vast van gehoord, en misschien wil je dat zelf ook wel doen.  BetBaas probeert je te helpen met de meest interessante weddenschappen te vinden. We ontwikkelden een sportief online magazine, welke je ook op je mobiel of je tablet kan raadplegen voor "inside information for successfull online betting"

Tags: Design ExpressionEngine Concept SEO

afbeelding van het project: Online accreditatie systeem voor de Nederlandse sportpers

Online accreditatie systeem voor de Nederlandse sportpers

Als journalisten verslag willen doen van een sportwedstrijd moeten ze zich daarvoor accrediteren. Dit was in het verleden vooral een boel handwerk voor de behandelende stichting. We ontwikkelden een website waarmee het hele proces grotendeels automatisch en gepersonaliseerd afgehandeld kan worden.

www.nsp.nl

Tags: Design ExpressionEngine Concept

afbeelding van het project: Meertalige website voor Agriturismo Villa de Nobili

Meertalige website voor Agriturismo Villa de Nobili

Voor dit mooie historische agriturismo in de buurt van La Spezia in Italie hebben we een frisse en moderne meertalige website ontwikkeld. Een site waarmee ze goed kunnen gaan scoren in zoekmachines.

www.agriturismovilladenobili.com

Tags: Design ExpressionEngine Concept SEO

afbeelding van het project: Gootlek.nl folder

Gootlek.nl folder

Voor Gootlek.nl heeft BuroDMG een fullcolour folder (op A4 formaat) ontworpen. Deze bestaat uit drie pagina's en kan prachtig opengevouwen worden!

Tags: Design

afbeelding van het project: Trimodex

Trimodex

Voor Trimension uit Delft hebben we een projectwebsite ontwikkeld ter ondersteuning van een Europese aanbesteding. Deze site is in stijl van de site die wij eerder voor Trimension (www.trimension.nl) bouwde en bevat een aantal functionaliteiten die het mogelijk maakt om voor de deelnemende partijen samen te werken. Het project hebben we in een doorlooptijd van 2 weken gerealiseerd.

www.trimodex.nl

Tags: Design ExpressionEngine

afbeelding van het project: SynVest Beleggingsfondsen

SynVest Beleggingsfondsen

"Bij SynVest kunt u vermogen opbouwen om uw eigen financiële doel te bereiken. Dat kan via verschillende fondsen en producten."

Met de komst van nieuwe producten en omdat de oude site van SynVest niet meer voldeed aan de wensen van de klant (en bezoekers), heeft BuroDMG een nieuwe website gebouwd. 

In samenwerking met SynVest hebben we wireframes opgezet, het concept en de vormgeving uitgewerkt, HTML5 gebakken en een stevig CMS (ExpressionEngine) weggezet. Resultaat: "Goed werk! Mooie site, we zijn er erg tevreden mee, ook over hoe alles verlopen is."

www.synvest.nl

Tags: Design ExpressionEngine Concept SEO BuroDMG

afbeelding van het project: Snowplaza.de - Alles over wintersport vind je hier

Snowplaza.de - Alles over wintersport vind je hier

Voor de Duitse versie van Snowplaza (Spalder Media Group, Amsterdam) hebben wij de vormgeving en html geleverd. De site is in een volledig nieuwe (winter)jas gestoken en responsive gemaakt.

www.snowplaza.de

Tags: Design Concept

afbeelding van het project: ALH-ADVIES hypotheken en verzekeringen

ALH-ADVIES hypotheken en verzekeringen

Iemand die je even rechtstreeks kunt bellen, mailen of whatsappen. Ook al is het met een kleine vraag. Ook al is het ‘s-avonds. Die iemand probeert ALH-ADVIES voor u te zijn. Onafhankelijk en deskundig zijn ze ook, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend. En BuroDMG ontwierp en bouwde de nieuwe site.

www.alh-advies.nl

Tags: Design Wordpress

afbeelding van het project: Praktijk voor Endodontologie Brabant

Praktijk voor Endodontologie Brabant

Voor de ´Praktijk voor Endodontologie Brabant´ heeft BuroDMG een site (in WordPress) ontworpen om zowel patiënt als verwijzer te informeren omtrent wortelkanaalbehandelingen.

www.pvebrabant.nl

Tags: Design Wordpress

afbeelding van het project: Trimension - nieuwe website

Trimension - nieuwe website

In crisissituaties maakt de mens het verschil. Binnen crisisorganisaties ligt de focus voor Trimension daarom op persoonlijke én teameffectiviteit. BuroDMG heeft op haar beurt Trimension geholpen bij het creëren van een nieuwe website: gestart met een nieuwe strategie, wireframes, contentplan, design en development. Eindresultaat: een responsive website, in Expression Engine, waar de veerkracht & kennis van Trimension duidelijk naar voren komt. 

www.trimension.nl

Tags: Design ExpressionEngine Concept SEO

afbeelding van het project: Nieuwe ExpressionEngine website voor Specialist Operations

Nieuwe ExpressionEngine website voor Specialist Operations

Specialist Operations is een onafhankelijk ruimtelijke stategie en design consultancy bureau. We ontwikkelden de eerste fase van de nieuwe website, in de loop van 2014 wordt deze verder uitgebreid.

www.specialistoperations.eu

Tags: ExpressionEngine Concept