BuroDMG
info@burodmg.nl
Amsterdam, Keijenborg
+31 (0)6 24 21 46 46
@BuroDMG
Online Expertise Extraordinaire

WordPress

WordPress maakt het mogelijk om snel & gemakkelijk websites op te zetten met een content management systeem (CMS). WordPress zelf is een open source oplossing die gebruik maakt van de laatste webstandaarden, soepel samenwerkt met zoekmachines en is vriendelijk in het gebruik.

De basis van WordPress is gratis en kan naar eigen wens worden aangepast en ingericht. Wat betreft de vormgeving wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van commerciële thema's of kan er een eigen thema ontwikkeld worden op basis van de huisstijl van de klant.

Het beheren van een WordPress site is redelijk eenvoudig: technisch beheer enerzijds en redactie anderzijds. Zoals andere populaire CMS systemen is het ook bij WordPress mogelijk om gebruik te maken van verschillende plugin's en modules.

Conclusie: WordPress is vooral voor kleine en middelgrote bedrijven een prettige & betaalbare oplossing. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van websites die wij in WordPress bouwden. Meer weten of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Hans Gelok.

WordPress portfolio

afbeelding van het project: ALH-ADVIES hypotheken en verzekeringen

ALH-ADVIES hypotheken en verzekeringen

Iemand die je even rechtstreeks kunt bellen, mailen of whatsappen. Ook al is het met een kleine vraag. Ook al is het ‘s-avonds. Die iemand probeert ALH-ADVIES voor u te zijn. Onafhankelijk en deskundig zijn ze ook, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend. En BuroDMG ontwierp en bouwde de nieuwe site.

www.alh-advies.nl
afbeelding van het project: Praktijk voor Endodontologie Brabant

Praktijk voor Endodontologie Brabant

Voor de ´Praktijk voor Endodontologie Brabant´ heeft BuroDMG een site (in WordPress) ontworpen om zowel patiënt als verwijzer te informeren omtrent wortelkanaalbehandelingen.

www.pvebrabant.nl
afbeelding van het project: Drukkerij van de Geer

Drukkerij van de Geer

Deze Amsterdamse drukkerij heeft een rijke historie, een toekomst gerichte blik waar duurzaamheid in productie & klantrelaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

Je begrijpt dat Drukkerij van de Geer niet zomaar een drukkerij is... om die reden hebben we een niet-conventionele site voor ze gemaakt. Zo vind je geen standaard navigatie, die zit 'verborgen' in de inleidende tekst. Bezoek de site (of de drukkerij;) eens om een goed beeld te krijgen!

www.drukkerijvandegeer.nl
afbeelding van het project: Gootlek.nl - een frisse nieuwe site

Gootlek.nl - een frisse nieuwe site

Gootlek.nl - Uw dakgoot specialist - was toe aan vernieuwing: voor de doelgroep een frisser ontwerp, een persoonlijke uitstraling, een transparant verhaal over de mogelijkheden en vooral een eenvoudig offerte formulier. Waar voorheen vijf stappen nodig waren kan nu in twee eenvoudige stappen een offerte op maat worden aangevraagd.

Het bedrijf uit de Achterhoek is gespecialiseerd in het verwerken van het zogenaamde EPDM rubberfolie dat wordt gebruikt bij de renovatie van dakgoten en bij nieuwbouw dakgoten in heel Nederland. 

www.gootlek.nl
afbeelding van het project: Aannemersbedrijf Haggeman - specialist in verbouwen

Aannemersbedrijf Haggeman - specialist in verbouwen

BuroDMG bouwde voor Aannemersbedrijf Haggeman (in de Achterhoek) een eenvoudig te onderhouden website, overzichtelijk voor bezoekers en goed indexeerbaar voor zoekmachines. De site is 'responsive', d.w.z. geschikt voor smartphones, tablets en computers. 

www.haggeman.nl
afbeelding van het project: Een gloednieuwe WordPress site voor Tandheelkundig Centrum Goirle

Een gloednieuwe WordPress site voor Tandheelkundig Centrum Goirle

Bij een nieuwe tandartsenpraktijk hoort uiteraard een mooie website, met een helder en fris ontwerp, rekeninghoudend met de doelgroep. We hebben de website eenvoudig, goed leesbaar en transparant gemaakt, in een technisch modern jasje. Dus  ook eenvoudig te bezoeken op smartphones en tablets.

www.tandarts-goirle.nl
afbeelding van het project: Björn Borg, The White Pack

Björn Borg, The White Pack

Björn Borg Footwear lanceert een nieuwe serie sneakers: The White Pack. BuroDMG ontwikkelde de speciale actie site waar je met Björn Borg look-a-like foto's mooie prijzen kunt winnen.

www.thewhitepack.com
afbeelding van het project: WordPress site voor Spalder Media Group

WordPress site voor Spalder Media Group

De Spalder Media Group produceert reisinformatie voor websites, print en apps en licenseert deze content aan derden. BuroDMG werkt geregeld voor de Spalder Media Group: eerder hebben we Snowplaza, Hobb, Sneeuwhoogten, ... voorzien van een nieuw design en html. Nu is de 'corporate site' onder handen genomen. 

www.spalder.nl
afbeelding van het project: WordPress site is hole-in-one voor Jol Golf Design

WordPress site is hole-in-one voor Jol Golf Design

Jol Golf Design is internationaal gezien een specialist in het ontwerpen van golfbanen in relatie met natuur en landschap. Om de verschillende projecten goed in beeld te brengen hebben wij met WordPress een 'eenvoudige' site opgezet om bezoekers een goed beeld te laten vormen van het prachtige werk van Jol Golf Design.

www.jolgolfdesign.nl
afbeelding van het project: Een nieuwe WordPress site voor OBS de Kajuit

Een nieuwe WordPress site voor OBS de Kajuit

Leraren hebben het altijd druk. Daarom maakten wij voor OBS de Kajuit een nieuwe site in WordPress, zodat ze voortaan snel en gemakkelijk aanpassingen kunnen maken. In het design hebben we ook het logo opgefrist!

www.obs-dekajuit.nl