BuroDMG
info@burodmg.nl
Amsterdam, Keijenborg
+31 (0)6 24 21 46 46
@BuroDMG
Online Expertise Extraordinaire

ExpressionEngine

ExpressionEngine is krachtig genoeg om grote websites aan te sturen, en toch flexibel en makkelijk in gebruik voor site beheerders. Met ExpressionEngine is het beheren van de content een fluitje van een cent. Het maakt niet uit wat voor content je hebt: corporate informatie, jaarverslagen, afbeeldingen, video's? Geen probleem. ExpressionEngine is volledig naar behoefte in te richten. Daarnaast kan je met groot gemak verschillende gebruikers (groepen) aanmaken, en tot in detail rechten toewijzen. Maar ExpressionEngine kan nog veel meer: e-mail marketing, ad management, e-commerce, enzovoort.

In tegenstelling tot andere populaire open source cms systemen zoals Joomla, Drupal of Typo3 is er iemand verantwoordelijk voor de correcte werking van het CMS. Ellislab, de ontwikkelaars van ExpressionEngine bieden uitgebreide hulp en lossen ieder probleem op, vaak nog dezelfde dag! Daarnaast is er een grote toegeweide community van ExpressionEngine ontwikkelaars en gebruikers. Deze zijn ook op twitter erg actief met behulp van de hashtag #eecms

ExpressionEngine is een heel veilig CMS.

Iedere paar maanden komt er een update uit en alles wordt door Ellislab rigoreus getest. Daarnaast zijn er een groot aantal zeer efficiente externe modules te installeren welke de veiligheid nog eens vergroten.

Natuurlijk zijn er ook voor ExpressionEngine vele additionele modules of plugins te verkrijgen welkespecifieke functionaliteiten mogelijk maken.Sommige addons dienen te worden aangeschaft voor een klein bedrag en garanderen daardoor uitstekende support en reguliere updates.

Op zoek naar een nieuwe ontwikkelaar voor je ExpressionEngine website? 

Ook dan zit je bij ons goed. Door onze brede ervaring met EE kunnen we vaak eenvoudig je huidige website overnemen en verder voor je onderhouden en uitbouwen.

Neem contact op met Jelle!

Grote en belangrijke websites op ExpressionEngine

Sommige van de meest veeleisende personen en organisaties draaien hun websites op ExpressionEngine. Zowel Obama als Donald Trump draaien hun campagne websites op EE. En verder bekende merken als Garmin, Pizza Hut, Lenovo en Nokia en organisaties als de universiteit van Leiden.

Een greep uit ons ExpressionEngine portfolio

afbeelding van het project: Responsive website voor BetBaas.com

Responsive website voor BetBaas.com

Gokken op sportwedstrijden. Je hebt er vast van gehoord, en misschien wil je dat zelf ook wel doen.  BetBaas probeert je te helpen met de meest interessante weddenschappen te vinden. We ontwikkelden een sportief online magazine, welke je ook op je mobiel of je tablet kan raadplegen voor "inside information for successfull online betting"

afbeelding van het project: Online accreditatie systeem voor de Nederlandse sportpers

Online accreditatie systeem voor de Nederlandse sportpers

Als journalisten verslag willen doen van een sportwedstrijd moeten ze zich daarvoor accrediteren. Dit was in het verleden vooral een boel handwerk voor de behandelende stichting. We ontwikkelden een website waarmee het hele proces grotendeels automatisch en gepersonaliseerd afgehandeld kan worden.

www.nsp.nl
afbeelding van het project: Meertalige website voor Agriturismo Villa de Nobili

Meertalige website voor Agriturismo Villa de Nobili

Voor dit mooie historische agriturismo in de buurt van La Spezia in Italie hebben we een frisse en moderne meertalige website ontwikkeld. Een site waarmee ze goed kunnen gaan scoren in zoekmachines.

www.agriturismovilladenobili.com
afbeelding van het project: SynVest Beleggingsfondsen

SynVest Beleggingsfondsen

"Bij SynVest kunt u vermogen opbouwen om uw eigen financiële doel te bereiken. Dat kan via verschillende fondsen en producten."

Met de komst van nieuwe producten en omdat de oude site van SynVest niet meer voldeed aan de wensen van de klant (en bezoekers), heeft BuroDMG een nieuwe website gebouwd. 

In samenwerking met SynVest hebben we wireframes opgezet, het concept en de vormgeving uitgewerkt, HTML5 gebakken en een stevig CMS (ExpressionEngine) weggezet. Resultaat: "Goed werk! Mooie site, we zijn er erg tevreden mee, ook over hoe alles verlopen is."

www.synvest.nl
afbeelding van het project: Trimension - nieuwe website

Trimension - nieuwe website

In crisissituaties maakt de mens het verschil. Binnen crisisorganisaties ligt de focus voor Trimension daarom op persoonlijke én teameffectiviteit. BuroDMG heeft op haar beurt Trimension geholpen bij het creëren van een nieuwe website: gestart met een nieuwe strategie, wireframes, contentplan, design en development. Eindresultaat: een responsive website, in Expression Engine, waar de veerkracht & kennis van Trimension duidelijk naar voren komt. 

www.trimension.nl
afbeelding van het project: Nieuwe ExpressionEngine website voor Specialist Operations

Nieuwe ExpressionEngine website voor Specialist Operations

Specialist Operations is een onafhankelijk ruimtelijke stategie en design consultancy bureau. We ontwikkelden de eerste fase van de nieuwe website, in de loop van 2014 wordt deze verder uitgebreid.

www.specialistoperations.eu
afbeelding van het project: Duurzame site voor Copper8

Duurzame site voor Copper8

Copper8 is een jong adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. Wars van conventies, dus we hielpen Copper8 met een onconventionele nieuwe website.

http://www.copper8.com
afbeelding van het project: Snelle site voor het Persvrijheidsfonds

Snelle site voor het Persvrijheidsfonds

Het Persvrijheidsfonds heeft tot doel juridische procedures met een principieel karakter, die het de journalistieke beroepsgroep mogelijk maken om in zoveel mogelijk vrijheid haar werk te kunnen doen, te beginnen en te ondersteunen. Dit ondersteunen wij graag met een goede website.

www.persvrijheidsfonds.nl
afbeelding van het project: Win € 150.000 investeringsgeld bij de High Quality Challenge

Win € 150.000 investeringsgeld bij de High Quality Challenge

Voor High-Quality, de financiele detacheerder hebben we een nieuwe actie website opgeleverd, gebouwd in ExpressionEngine en met behulp van de Multiple Site Manager. En natuurlijk is ook deze site volledig responsive!

afbeelding van het project: Beach Projects

Beach Projects

Voor Beach Projects hebben we in korte doorlooptijd een informatieve site ontworpen en gebouwd (EE, 5 talen) met  meer informatie over de verschillende projecten, investeringen en evenementen rondom Beach Projects, 'Exclusive real estate in Thailand'.

www.beachprojects.com
afbeelding van het project: ExpressionEngine CMS voor de website van detacheerder High Quality

ExpressionEngine CMS voor de website van detacheerder High Quality

High Quality is een detacheringsbureau in financieel personeel. We bouwden voor hen een responsive site in HTML5, met ExpressionEngine als drijvende motor, zodat High Quality flexibel en snel kan inspelen op de vraag in de markt.

www.high-quality.nl
afbeelding van het project: Nieuwe globale site voor Orangina

Nieuwe globale site voor Orangina

Voor Orangina Schweppes International hebben we in korte tijd een volledig nieuwe internationale site ontworpen en gebouwd in Expression Engine. In deze internationale site verwijzen we ook naar de lokale partners. Voor deze landen hebben we een 'engine' ontworpen die het mogelijk maakt om eenvoudig een eigen site uit te rollen, in een taal naar keuze. [2012 - inmiddels is deze versie offline]

afbeelding van het project: Nieuwe ExpressionEngine website voor Novius

Nieuwe ExpressionEngine website voor Novius

"Niet de grootste of de sterkste overleeft, maar degene die zich voortdurend aan de omgeving weet aan te passen". Deze evolutionaire wet is helemaal van toepassing op het 20 jaar jonge Novius. En daarom past deze spiksplinternieuwe website met 's werelds beste CMS ook zo goed bij ze! 

www.novius.nl
afbeelding van het project: BuroDMG legt ei voor Kip met Das

BuroDMG legt ei voor Kip met Das

De dames van Kip met Das vroegen BuroDMG om hen te helpen met SEO optimalisatie. Resultaat: een doordachte website in een fris nieuw jasje, die bovendien voorzien is van het betrouwbare ExpressionEngine CMS. [2012 - inmiddels is deze versie offline]

afbeelding van het project: Kijken is beleven

Kijken is beleven

Kees Verwey, een van Nederlands bekendste kunstenaars heeft veel mooi werk gemaakt. Voor Stichting Kees Verwey bouwde BuroDMG een site in ExpressionEngine waarin schilderijen een prominente rol spelen.

www.keesverwey.org
afbeelding van het project: Squarewise

Squarewise

Squarewise is een jong strategisch adviesbureau met een focus op innovatie en duurzaamheid. Voor Squarewise ontwierpen en bouwden we een nieuwe website in Expressionengine.

www.squarewise.com
Laatste BuroDMG tweet:

Laatste BuroDMG tweet:

29 May | Door een storing bij de hoster ligt onze site en email er tijdelijk uit! er wordt aan een oplossing gewerkt!

afbeelding van het project: Meer dan een facelift voor de Valkenhorst kliniek

Meer dan een facelift voor de Valkenhorst kliniek

De site van de Valkenhorst Kliniek in het Limburgse Valkenburg begon zijn leeftijd te tonen, en dat kan natuurlijk niet bij een kliniek voor plastische chirurgie. Buiten het uiterlijk hebben we ook de patient weer aan een fris en functionerend innerlijk geholpen.

www.valkenhorstkliniek.nl