BuroDMG
info@burodmg.nl
Amsterdam, Keijenborg
+31 (0)6 24 21 46 46
@BuroDMG
Online Expertise Extraordinaire

Over ons

BuroDMG is een freelance collectief dat bestaat uit een kern van drie ervaren online specialisten, met ieder meer dan 15 jaar ervaring in de online wereld. Zij hebben een groot netwerk van zelfstandige specialisten die bij specifieke vraagstukken worden uitgenodigd om mee te werken. Door deze constructie kan BuroDMG snel en flexibel inspringen op de wensen van opdrachtgevers, voor een schappelijk tarief.

BuroDMG werkt voor een grote varieteit aan opdrachtgevers, van lokaal bedrijf tot multinational. Waar nodig kan het team eenvoudig opschalen.

Jelle Dijkstra

Jelle Dijkstra

Chef Techniek en ExpressionEngine Developer. Tevens conceptueel brein. Sinds 1998 actief als online professional. Werkte bij bureau's als Qi en Ogilvy en als freelancer voor o.a. het Rijksmuseum, .bone, LostBoys en Proximity. Leerde er veel. Vooral hoe hij het niet wilde doen. Samen met Hans Gelok en een pool uiterst ervaren freelancers realiseert Jelle mooie effectieve websites.


Lees meer over Jelle
dijkstra@burodmg.nl | +31 (0)6 22 96 33 21

David Moltzer

David Moltzer

Grafisch vormgever en webdesigner. Begon in 1999 als html’er, maar maakte al snel de overstap naar de creatieve kant. Werkte o.a. bij Qi, PPGH/JWT en Agency.com en voor klanten als Heineken, Bols, ABN-AMRO, BMW, Vodafone, G-star, Orangina en T-Mobile. In 2008 startte hij met Jelle freelancersplatform Troopers, dat door aanhaken van Hans werd omgedoopt tot BuroDMG.


Lees meer over David
moltzer@burodmg.nl | +31 (0)6 81 89 77 78

Hans Gelok

Hans Gelok

Commerciële geest en netwerkwonder. Maar ook: probleemoplosser, mediator, mensenmens. Hans haalde zijn doctorandustitel in de geneeskunde, maar besloot internetdokter te worden in plaats van arts. Richtte o.a. KREM op, waarmee hij in 2005 aan de wieg van social networking stond. Sinds 2010 staat hij o.a. met Jelle Dijkstra aan het roer bij BuroDMG.


Lees meer over Hans
gelok@burodmg.nl | +31 (0)6 24 21 46 46